Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Mai repede decât speraAcero/AlterPhotos/ABACAPRESS/HEPTA/ Sport Pictures
10 Mai 2018

WTA Madrid: Mai repede decât spera

Ritmul de joc din setul doi al partidei de ieri contra Kristinei Pliskova a ridicat semne de întrebare cu privire la jocul Simonei Halep. Astăzi, în partida din sferturile de finală ale Mutua Madrid Open contra surorii mai bine cotate a Kristinei, Karolina, constănțeanca a fost cea condusă pe teren și pe tabelă de cehoaica de pe locul 6 WTA.

Recunoscută pentru loviturile de forehand năpraznice, Karolina Pliskova nu i-a permis Simonei să-și impună jocul și nici vizitele la bancă ale lui Darren Cahill nu au avut puterea de a-i provoca șocul revenirii.

Astfel, după o oră și 10 minute de joc pe ”Manolo Santana”, campioana noastră a pus capăt unei serii de 15 victorii consecutive în Caja Magica învinsă fiind cu 6-4, 6-3.

Ea părăsește mai repede decât spera capitala Spaniei și pierde 785 de puncte față de anul trecut, dar eliminarea de ieri a danezei Caroline Wozniacki îi asigură și săptămâna viitoare prezența în fotoliul de lider mondial cu 7.270 de puncte.

Alte știri din Tenis de câmp