Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Halep joacă în penultimul act la simpluSportPictures.eu
11 Mai 2017

WTA Madrid: Halep joacă în penultimul act la simplu

Din cele două românce ajunse în sferturile de finală ale probei de simplu, numai Simona Halep a obținut biletul pentru penultimul act al competiției. Constănțeanca clasată pe locul 8 WTA a obținut o victorie facilă în fața americancei Coco Vandeweghe, locul 20 WTA, în fața căreia s-a impus cu un sec 6-1, 6-1 în fix o oră de joc pe parcursul căreia adversara sa nu a avut replică.

De la 1-1 în primul set ”taifunul Halep” a reușit nouă ghemuri consecutive care au demontat-o efectiv pe americancă, dovedind încă o dată că Simona are capacitatea de a spulbera orice rezistență atunci când este în zi de grație. În faza următoare a competiției Simona o va reîntâlni pe Anastasija Sevastova, letona de pe locul 22 WTA pe care a învins-o la București anul trecut și la Stuttgart în urmă cu două săptămâni.

Din păcate Sorana Cîrstea a părăsit competiția fiind învinsă la limită de franțuzoaica Kristina Mladenovici, ocupantă a locului 17 WTA. Favorita numărul 14 a tabloului s-a impus cu 6-4, 6-4 după o oră și 18 minute și astfel Sorana obține 215 puncte de clasament și un cec în valoare de 130.965 EUR. Performanța îi asigură târgoviștencei un salt de 16 locuri în clasamentul la zi, neoficial, până pe locul 67.

Alte știri din Tenis de câmp