Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Halep câștigă duelul româncelorMircea Rosca / SportPictures.eu
05 Mai 2016

WTA Madrid: Halep câștigă duelul româncelor

Trei seturi cu derulare total diferită au fost oferite publicului român din tribunele Caja Magica de către Simona Halep și Irina Begu în sfertul de finală tricolor de la Mutua Madrid Open.

Cea care s-a impus până la urmă la capătul a aproape 100 de minute de joc a fost constănțeanca, favorita numărul 6 a turneului fiind mai clară în exprimare pe final de meci, scorul final al întâlnirii fiind 6-3, 0-6, 6-1.

Ea a fost cea care a dictat ritmul și în primul set, cu break în ghemul de debut și în ultimul, ceea ce i-a oferit o relaxare prematură speculată de Irina în actul secund, în care a convertit 3 din 5 mingi de break. Situația a basculat în decisiv, când cea mai proaspătă mental a fost Simona, care și-a luat revanșa cu o ”baguette” pentru ”bagel-ul” din setul 2.

Irina își egalează performanța de anul trecut și părăsește competiția cu promisiuni solide pentru ascensiunea viitoare, acumulând 215 puncte și primind un cec de 114.560 EUR.

Simona continuă parcursul cu cea mai bună performanță a sa de la începutul anului (semifinala de Premier Mandatory neputând fi comparată cu cea de la Sydney). Simona va juca în semifinală contra învingătoarei dintre Patricia Țig și australianca Samantha Stosur.

Alte știri din Tenis de câmp