Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Dulgheru se retrage în decisivAFP / Mediafax Foto
02 Mai 2015

WTA Madrid: Dulgheru se retrage în decisiv

Meci curajos făcut de Alexandra Dulgheru contra sârboaicei Ana Ivanovic, locul 7 WTA, în primul tur al Mutua Madrid Open. După ce a luat primul set cu 6-2, a servit pentru meci la 6-5 în cel de-al doilea, Alexandra a fost nevoită să se retragă după două ore de joc din cauza problemelor fizice la scorul de 4-0 în setul decisiv.

Ana Ivanovic a reușit să se concentreze și a făcut rebreak-ul în ghemul 12 al setului 2, moment în care totul s-a prăbușit pentru Alexandra, care a pierdut tiebreak-ul la 1. Ana a pornit lansat în decisiv, Alexandra a avut în al doilea ghem două șanse de a-și recupera serviciul pierdut, dar sârboaica a revenit și a reușit apoi al doilea break. După ce adversara sa și-a făcut din nou serviciul, a devenit clar pentru Alexandra că din punct de vedere fizic nu mai poate face față și a ales să se retragă.

Intrată în concurs în baza wild-card-ului oferit de organizatori, ea acumulează 10 puncte de clasament și va încasa un cec în valoare de 14.830 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp