Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Cu toată viteza, înainte!Mircea Rosca / SportPictures.eu
03 Mai 2016

WTA Madrid: Cu toată viteza, înainte!

Simona Halep a trecut la pas de italianca Karin Knapp (72 WTA) turul 2 al Mutua Madrid Open. Constănțeanca nu a lăsat portițe deschise adversarei sale și după o oră și două minute de la start a terminat învingătoare în minim de seturi încheiate cu scoruri identice 6-1, 6-1.

Partida a început cu serviciul pierdut de Simona, dar jucătoarea clasată pe locul 7 WTA a întors imediat și a condus cursul jocului fără a-i acorda prea multe șanse adversarei sale. Cu cinci ghemuri cedate în cele patru seturi jucate în cele două tururi, Simona o va întâlni în optimi pe Timea Bacsinszky, cu care s-a întâlnit în urmă cu o lună la Miami.

La Madrid, elvețianca de pe locul 15 WTA a avut parte de două meciuri de trei seturi cu Andrea Petkovic și Ekaterina Makarova, petrecând pe teren aproape 5 ore spre deosebire de Simona, care a jucat numai 2 ore și este mai odihnită înaintea partidei în care va căuta revanșa pentru înfrângerea din Florida.

Alte știri din Tenis de câmp