Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Cîrstea revine în top 100Cosmin Iftode / SportPictures.eu
04 Mai 2016

WTA Madrid: Cîrstea revine în top 100

Ziua magică continuă pentru suporterii români care stau cu ochii ațintiți către Mutua Madrid Open, Sorana Cîrstea trecându-și în cont o nouă victorie și alăturându-se Irinei și Simonei în sferturile de finală ale competiției.

Târgovișteanca a câștigat în două seturi cu un tiebreak pe care și-l va aminti multă vreme. După un meci de peste două ore Sorana a deășit-o cu 6-4, 7-6 (9) pe Laura Siegemund (44 WTA) și cu acest rezultat a revenit între primele 100 de jucătoare ale lumii. Germanca care în acest sezon le-a învins pe Simona Halep, Irina Begu și Patrici Țig a fost blocată de cea de-a patra reprezentantă a României în oprimile de finală ale turneului Premier Mandatory din capitala Spaniei. Soarta partidei a fost decisă de tiebreak-ul setului 2, în care Sorana a salvat trei mingi de set ale adversarei și a convertit a doua șansă pe care și-a construit-o.

În sferturi, ea o va avea ca adversară pe slovaca Dominika Cibulkova, jucătoarea clasată pe locul 38 WTA conducând cu 3-1 la scorul întâlnirilor directe.

Alte știri din Tenis de câmp