Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Cîrstea părăsește onorabil turneulAndreea Alexandru / Mediafax Foto
05 Mai 2016

WTA Madrid: Cîrstea părăsește onorabil turneul

Într-o altă partidă a sferturilor, Sorana Cîrstea a cedat mai mult decât onorabil după două ore de joc în fața slovacei Dominika Cibulkova (38 WTA) după un prim set câștigat. Scorul final – 4-6, 6-3, 6-3 în favoarea slovacei – arată nota de echilibru a partidei, cu toate că ultimul set a rupt tiparele celorlalte două.

Dacă în primele două acte fiecare jucătoare a făcut diferența printr-un singur break, serviciul a devenit problematic în decisiv, unde Cibulkova s-a detașat la 5-1 fără ca Sorana să câștige vreun ghem de serviciu dintre cele trei jucate. Târgovișteanca a revenit la 5-3 și la 30-30 în ghemul 9 a fost la două puncte distanță pentru a se apropia la un singur ghem de adversara sa, însă jucătoarea slovacă a reușit să facă pasul decisiv și să acceadă în semifinală.

Sorana rămâne cu satisfacția unui rezultat ce o readuce în top 100 WTA și că a onorat pe măsură invitația lui Ion Țiriac de a participa pe tabloul principal cu un wild-card. 215 puncte de clasament și un cec de 114.560 EUR reprezintă premiul Soranei pentru o săptămână fericită la Madrid.

Alte știri din Tenis de câmp