Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Begu și Halep avansează în sferturi la dubluSportPictures.eu
09 Mai 2017

WTA Madrid: Begu și Halep avansează în sferturi la dublu

Printre partidele tabloului de dublu din cadrul Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier Mandatory cu premii în bani de 5.439.350 EUR, disputate astăzi s-au numărat și cele cu participare românească. Monica Niculescu și americanca Christina McHale au pierdut în fața favoritelor numărul 4 ale tabloului, indianca Sania Mirza și Yaroslava Shvedova din Kazahstan. La capătul unei partide ce a durat o oră și 13 minute, câștigătoarele înfruntării s-au impus cu scorul de 6-1, 7-5 și astfel dublul româno-american părăsește competiția cu 120 de puncte de clasament și un cec comun de 20.606 EUR.

Monica ratează, așadar, ocazia de a juca împotriva colegelor sale de Fed Cup, perechea Mirza/Shvedova urmând să joace în sferturile de finală contra Simonei Halep și Irinei Begu. Cele două tricolore le-au înfruntat pe japoneza Nao Hibino și poloneza Alicja Rosolska, în fața cărora s-au impus cu scorul de 6-2, 7-5 după un joc de o oră și 3 minute. Setul secund a fost unul spectaculos, cu Simona și Irina întorcând de la punct decisiv la 1-5 și închizând partida cu o serie de 6 ghemuri câștigate succesiv.

Alte știri din Tenis de câmp