Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Begu și Buzărnescu părăsesc competițiaMihaela Bobar / SportPictures.eu
07 Mai 2018

WTA Madrid: Begu și Buzărnescu părăsesc competiția

Două românce ies din competițiile de simplu și de dublu de la Mutua Madrid Open, turneu Premier Mandatory cu premii totale în valoare de 6.685.828 EUR.

Irina Begu a fost nevoită să pună capăt participării pe tabloul de simplu după ce a fost întrecută de rusoaica Maria Sharapova, locul 52 WTA, cea care în primul tur a eliminat-o pe Mihaela Buzărnescu. La fel ca și finalista de la Praga, compatrioata noastră clasată această săptămână pe locul 38 WTA a fost învinsă în două seturi cu un scor aproape identic cu cel din turul anterior, tabela de pe arena ”Manolo Santana” indicând 7-5, 6-1 după o oră și 32 de minute. Irina primește 65 de puncte de clasament și un cec de 36.775 EUR pentru participarea în turul secund al tabloului principal la Madrid.

În proba de dublu Irina și Simona Halep au avut parte de adversare dificile, americanca Nicole Melichar și cehoaica Kveta Peschke, o pereche sudată în ultima perioadă. Un prim set câștigat ușor a fost urmat de unul început mai slab de fetele noastre care nu au mai avut puterea să revină și astfel s-a intrat în decisiv. Perechea ceho-americană a condus încă din start și au ajuns la 9-6, dar Irina și Simona s-au regrupat și au egalat, însă două erori neforțate au închis jocul în favoarea lui Melichar și Peschke cu scorul de 2-6, 6-3, 11-9.

După eliminarea de ieri din proba de simplu, Mihaela Buzărnescu o părăsește și pe cea de dublu după ce a fost eliminată împreună cu Alizé Cornet de perechea formată de slovena Andreja Klepac și spanioloaica María José Martínez Sánchez, scorul partidei disputate tot pe terenul 6 fiind 6-2, 6-4. Astfel, ca și Irina și Simona, Mihaela obține 10 puncte de clasament și împarte cu partenera un cec în valoare de 12.100 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp