Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Lyon: Performanțe remarcabile pentru Bara și CristianFlaviu Buboi / SportPictures.eu
02 Mar 2020

WTA Lyon: Performanțe remarcabile pentru Bara și Cristian

Irina Bara și Jaqueline Cristian sunt protagonistele primei zile a meciurilor de pe tabloul principal de simplu de la Open 6ème Sens – Métropole de Lyon, France, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 275.000 USD. Ambele jucătoare au venit din calificări și s-au impus astăzi în fața unor adversare mai bine cotate pentru a avansa în optimile de finală ale competiției.

Învingătoare în calificări în partidele contra franțuzoaicei Audrey Albie (380 WTA), scor 7-5, 6-0, și a bulgăroaicei Isabella Shinikova (184 WTA), scor 7-6 (5), 6-3, Irina Bara a acumulat 18 puncte de clasament cărora li se adaugă încă unul aferent succesului înregistrat în această după amiază contra unguroaicei Timea Babos (99 WTA). Compatrioata noastră clasată pe locul 168 WTA s-a impus la capătul unui meci de mare luptă cu scorul de 6-3, 6-7 (2), 6-4 și va evolua în turul secund contra învingătoarei din partida Daria Kasatkina (Rusia, 73 WTA) - Pauline Parmentier (Franța, 147 WTA).

Jaqueline Cristian a dispus în două seturi de Nuria Parrizas Diaz (Spania, 212 WTA), scor 7-5, 6-0, și de Lara Salden (Belgia, 290 WTA), scor 6-3, 6-0, pentru a-și croi drum spre tabloul principal. Aici, bucureșteanca clasată pe locul 173 WTA a trecut cu un categoric 6-2, 6-0 de Priscilla Hon (Australia, 129 WTA) și urmează ca în turul următor să se lupte pentru un loc în sferturile de finală cu învingătoarea partidei dintre principala favorită a tabloului, americanca Sofia Kenin (5 WTA) și rusoaica Vitalia Diatchenko (107 WTA).

Pe tabloul principal este prezentă și Ana Bogdan, sinăianca clasată pe locul 90 WTA urmând să dispute mâine partida sa din primul tur contra cehoaicei Tereza Martincova (132 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp