Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Luxembourg: Cîrstea pierde la limită contra favoritei numărul 2Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Oct 2019

WTA Luxembourg: Cîrstea pierde la limită contra favoritei numărul 2

Sorana Cîrstea a fost foarte aproape de sferturile de finală ale BGL BNP Paribas Luxembourg Open, turneu de categoria WTA International cu premii de 250.000 USD.

După victoria de marți contra franțuzoaicei Pauline Parmentier, locul 122 WTA, târgovișteanca clasată pe locul 76 WTA a înfruntat-o în această seară pe Julia Goerges. Favorită numărul 2 a tabloului și ocupantă a locului 26 WTA, jucătoarea germană s-a impus la limită, scor 4-6, 6-4, 6-4 după două ore și 10 minute în care Sorana a evoluat foarte bine și părăsește cu capul sus tabloul de simplu.

Ca o ironie a sorții, ea a câștigat mai multe puncte decât adversara sa, 95 față de cele 92 ale lui Goerges, și a avut un raport al loviturilor direct câștigătoare și a erorilor neforțate de 23/13 în comparație cu 37/24 ale adversarei.

Sorana primește 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 2.669 EUR.

Venită din calificări, Monica Niculescu, locul 111 WTA, a profitat în primul tur de retragerea la scorul de 2-4 a belgiencei Alison Van Uytvanck, favorită numărul 4 și ocupantă a locului 48 WTA, însă a fost nevoită să se retragă din competiție înaintea jocului cu rusoaica Margarita Gasparyan, locul 81 WTA, partenera sa din proba de dublu.

Alte știri din Tenis de câmp