Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Lugano: Finală cu românce în proba de dubluSabin Malisevschi / SportPictures.eu
12 Apr 2019

WTA Lugano: Finală cu românce în proba de dublu

Sorana Cîrstea și Andreea Mitu sunt la un singur pas de a aduce cel de-al doilea titlu de dublu WTA al anului pentru tenisul românesc.

În semifinalele Samsung Open Presented by Corner, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD, cele două jucătoare tricolore s-au impus în două seturi în fața perechii formate din elvețiencele Timea Bacsinszky și Ylena In-Albon, scorul după o oră și 20 de minute de joc fiind 6-4, 6-3.

În ultimul act al competiției, Sorana și Andreea le vor avea ca adversare pe învingătoarele partidei Veronika Kudermetova (Rusia)/Galina Voskoboeva (Kazahstan) – Belinda Bencic (Elveția)/Viktoria Kuzmova (Slovacia).

Ele au asigurate un cec comun în valoare de 6.400 USD și câte 180 de puncte de clasament ce le permit un salt consistent în ierarhia probei, Sorana urcând peste 17 locuri până pe 82, iar Andreea 16 poziții până pe locul 100.

Alte știri din Tenis de câmp