Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Lugano: Cîrstea și Mitu, primul titlu de dublu împreunăSabin Malisevschi / SportPictures.eu
14 Apr 2019

WTA Lugano: Cîrstea și Mitu, primul titlu de dublu împreună

Sorana Cîrstea și Andreea Mitu au adus cel de-al doilea titlu de dublu WTA al anului pentru tenisul românesc după ce astăzi au învins perechea Veronika Kudermetova (Rusia)/Galina Voskoboeva (Kazahstan) în ultimul act al Samsung Open Presented by Corner, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD.

Jucătoarele tricolore au revenit fantastic după un prim set de mai slabă factură și s-au impus cu 1-6, 6-2, 10-8 în fața celor cotate cu prima șansă la cucerirea trofeului. Finala a fost amânată câteva ore de ploaia ce a curs continuu peste localitatea elvețiană, dar în cele din urmă a fost cu noroc pentru cele două jucătoare tricolore care s-au impus după o oră și 8 minute de joc efectiv.

Ele au obținut un cec comun în valoare de 12.300 USD și câte 280 de puncte de clasament ce le permit un salt consistent în ierarhia probei, Sorana urcând 22 de locuri până pe 77, iar Andreea 28 de poziții până pe locul 88, România având acum 7 jucătoare în prima sută de locuri a clasamentului WTA.

Alte știri din Tenis de câmp