Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Linz: Succes la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Oct 2018

WTA Linz: Succes la dublu

Eliminată în calificările probei de simplu de la Upper Austria Ladies Linz, turneu WTA International cu premii de 250.000 USD, Irina Bara a repurtat astăzi un succes în proba de dublu ce o promovează în sferturile de finală ale competiției.

Împreună cu elvețianca Xenia Knoll, Irina formează perechea cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului și a trecut la capătul unei partide decise în supertiebreak de dublul format din rusoaica Alexandra Panova și jucătoarea din Kazahstan Galina Voskoboeva.

După un joc de o oră și 24 de minute, Irina și Xenia s-au impus cu 6-3, 4-6, 10-6 și au o șansă bună de a avansa în semifinală ținând cont de faptul că în sferturi vor întâlni perechea învingătoare din partida Mavie Osterreicher/Nadja Ramskogler (ambele Austria) - Melanie Klaffner (Austria)/Viktoria Kuzmova (Slovacia), ambele admise în concurs în baza unui wild card.

Alte știri din Tenis de câmp