Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Limoges: Toate cele trei românce au fost eliminateSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
10 Nov 2018

WTA Limoges: Toate cele trei românce au fost eliminate

ENGIE Open de Limoges, turneu de categoria WTA 125K, a rămas fără reprezentare românească după ce ieri Ana Bogdan și astăzi Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu au pierdut partidele pe care le-au disputat.

În proba de simplu, sinăianca ce ocupă săptămâna aceasta locul 71 WTA și cotată drept cap de serie numărul 4 al tabloului a pierdut în minim de partida din sferturile de finală în care a avut-o ca adversară pe rusoaica Evgeniya Rodina. La capătul unei partide de o oră și 27 de minute, Ana a fost nevoită să se recunoască învinsă cu scorul de 6-3, 6-4 de către favorita numărul 7. Parcursul său a fost recompensat de organizatorii turneului cu un cec în valoare de 3.226 EUR și 29 de puncte de clasament, dar nu îndeajuns de multe pentru a-și păstra poziția în ierarhia mondială, acolo unde va coborî cinci locuri.

Astăzi s-a disputat semifinala probei de dublu în care Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu, principale favorite, au întâlnit perechea formată din rusoaica Veronika Kudermetova și jucătoarea din Kazahstan Galina Voskoboeva. După un start bun, jucătoarele tricolore au fost învinse în super-tiebreak, scorul final al partidei fiind 4-6, 6-1, 10-4 în favoarea dublului cap de serie numărul 3. Câte 57 de puncte și un cec comun în valoare de 1.613 EUR este premiul primit de Mihaela și Monica.

Alte știri din Tenis de câmp