Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Katowice: Victorie importantă pentru NiculescuSilvia Ilie / Mediafax Foto
08 Apr 2015

WTA Katowice: Victorie importantă pentru Niculescu

Anunțată cu o problemă medicală la piciorul drept, Monica Niculescu a reușit astăzi să o depășească în seturi identice – 6-4, 6-4 – pe franțuzoaica Kristina Mladenovic, locul 56 WTA. După un joc care a durat aproape două ore, slătineanca clasată pe locul 62 WTA și-a făcut loc în optimile competiției dotate cu premii în valoare de 250.000 USD.

Ambele seturi au avut o derulare similară, Monica detașându-se la 5-1 și apoi văzându-se nevoită să stăvilească aplombul franțuzoaicei, care a revenit de fiecare dată la 5-4, dar jucătoarea noastră a închis ambele seturi cu ghemuri pe propriul serviciu.

În optimi, ea o va întâlni pe belgianca Kirsten Flipkens, locul 70 WTA, pe care a învins-o pe terenul acesteia la jumătatea lunii februarie în primul tur al BNP Paribas Fortis Diamond Games de la Antwerp. În precedentele două întâlniri, în 2013, Flipkens a învins de fiecare dată la Hobart și Indian Wells.

Alte știri din Tenis de câmp