Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Katowice: Un singur pas până la tabloul principalAFP / Mediafax Foto
05 Apr 2015

WTA Katowice: Un singur pas până la tabloul principal

Cu victoria de astăzi repurtată împotriva reprezentantei gazdelor Justyna Jegiolka, ocupantă a poziției 378 WTA, Ana Bogdan s-a calificat în finala calificărilor pe tabloul principal al turneului WTA Katowice Open, dotat cu premii totale de 250.000 USD. Jucătoarea noastră, clasată pe locul 174 WTA, a luptat 3 ore pentru a o învinge pe adversara sa, un adevărat maraton de trei seturi încheiat cu scorul 7-5, 6-7 (10), 7-5.

Ana a avut în trei rânduri ocazia să pună capăt meciului în tiebreak-ul setului secund, dar poloneza a crezut în șansa ei și a împins meciul în decisiv, unde jucătoarea noastră a folosit experiența superioară și a închis în favoarea sa după ce pierduse primul său serviciu din set.

Adversara din finala calificărilor va fi una dintre vecinele ei de clasament, croata Petra Martic, locul 179 WTA, o jucătoare care în urmă cu câțiva ani cocheta cu top 50. Pe tabloul principal este înscrisă și Monica Niculescu, nevoită să facă act de prezență din cauza unei accidentări la piciorul drept, iar în proba de dublu Raluca Olaru va concura împreună cu rusoaica Vera Zvonareva.

Alte știri din Tenis de câmp