Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Katowice: Calificare ratatăAFP / Mediafax Foto
06 Apr 2015

WTA Katowice: Calificare ratată

După o partidă în care a avut șansa sa de a învinge, Ana Bogdan a pierdut calificarea pe tabloul principal al turneului WTA Katowice Open, dotat cu premii totale de 250.000 USD. Având în față o adversară cu experiență mult mai vastă decât a sa, jucătoarea noastră, clasată pe locul 174 WTA, a cedat după 100 de minute cu scorul 6-4, 7-6 (5). Croata Petra Martic, locul 179 WTA, o jucătoare ce a ocupat în urmă cu 3 ani cea mai bună poziție din carieră – locul 42, a știut să folosească experiența superioară în momentele cele mai delicate ale partidei.

Astfel, Ana a avut 4-2 în primul set și a pierdut 6-4, iar în al doilea set ea a condus cu 5-2, dar croata a servit pentru a rămâne în set și a câștigat în cele din urmă tiebreak-ul după ce la 6-5 a servit pentru câștigarea meciului.

Una peste alta, Ana trebuie să vadă partea plină a paharului, chiar dacă a ratat calificarea pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu WTA al sezonului, după cel de la Rio de Janeiro de la jumătatea lunii februarie. Ea părăsește Katowice cu un cec de 1.005 USD și 14 puncte de clasament ce o plasează în acest moment, în clasamentul la zi, neoficial, pe locul 170 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp