Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Karlsruhe: Țig, a doua finală în două săptămâniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Aug 2019

WTA Karlsruhe: Țig, a doua finală în două săptămâni

Patricia Țig a obținut calificarea în finala probei de simplu a Liqui Moly Open, challenger-ul din seria WTA 125K de la Karlsruhe.

La două săptămâni distanță de finala jucată la București, jucătoarea din Galați continuă turul de forță și după ce ieri a trecut cu 7-5, 6-0 de gruzina Ekaterine Gorgodza, locul 194 WTA, astăzi s-a impus cu 6-2, 6-0 în mai puțin de o oră în fața italiencei Jasmine Paolini, locul 132 WTA.

Uimitoarea ascensiune a Patriciei în ierarhia tenisului profesionist până pe locul 170 în clasamentul în timp real poate continua mâine până pe locul 148 în cazul unei victorii în finala în care o va întâlni pe favorita numărul 2 a tabloului, belgianca Alison Van Uytvanck, locul 65 WTA.

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse au fost foarte aproape de a provoca surpriza în semifinalele probei de dublu, însă au cedat cu 4-6, 6-3, 8-10 în fața dublului principal cap de serie, format din spanioloaica Lara Arruabarrena și cehoaica Renata Voracova, după ce în decisiv au condus cu 8-6.

Alte știri din Tenis de câmp