Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Jurmala: Țig avansează în sferturile probei de simpluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Iul 2019

WTA Jurmala: Țig avansează în sferturile probei de simplu

Patricia Țig continuă seria victoriilor cu cea din turul secund de la Jurmala, Letonia, acolo unde participă la Baltic Open, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD. Gălățeanca a dispus astăzi de ucraineanca Anhelina Kalinina, locul 139 WTA, cu 6-4, 6-4 în aproape 80 de minute de joc și a obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Adversara ei se va decide între reprezentanta gazdelor Diana Marcinkevica, locul 223 WTA și admisă pe tablou în baza unui wild card, și rusoaica Anastasia Potapova, locul 64 WTA și cap de serie numărul 6.

În proba de dublu, Ana Bogdan și Irina Bara au disputat ieri meciurile din primul tur al probei. Sinăianca a evoluat alături de bulgăroaica Isabella Shinikova, perechea româno-bulgară fiind eliminată de dublul cap de serie numărul 4 al tabloului format din gruzina Oksana Kalashnikova și nipona Ena Shibahara cu 6-2, 6-2. În schimb, Irina Bara și slovena Dalila Jakupovic, favorite numărul 3, au trecut la limită de venezueleanca Andrea Gamiz și argentinianca Paula Ormaechea, scor 4-6, 6-2, 10-8.

Alte știri din Tenis de câmp