Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Jurmala: La simplu, româncele se opresc în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2019

WTA Jurmala: La simplu, româncele se opresc în sferturi

Baltic Open, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD, s-a încheiat pentru românce din punctul de vedere al participării în proba de simplu.

După victoria din optimi cu ucraineanca Anhelina Kalinina, locul 139 WTA, Patricia Țig s-a oprit în turul următor, unde a avut-o ca adversară pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 64 WTA și cap de serie numărul 6. Gălățeanca a cedat cu 4-6, 6-0, 4-6 în două ore și 13 minute de joc în condițiile în care a revenit de la 2-5 în decisiv, dar a cedat break-ul la zero și a încheiat conturile în localitatea letoniană. Parcursul său a fost recompensat cu un cec în valoare de 4.980 EUR și 60 de puncte de clasament ce îi permit un salt de 42 de locuri în clasament până pe poziția 222.

Aceleași câștiguri le-a bifat și Irina Bara. Jucătoarea originară din localitatea bihoreană Ștei a trecut ieri în turul secund de rusoaica Valentyna Ivakhnenko, locul 228 WTA, după un meci de peste trei ore cu scorul de 7-6 (6), 3-6, 6-1, însă astăzi a cedat în fața principalei favorite, reprezentanta gazdelor Anastasija Sevastova, locul 11 WTA. Diferența de peste 200 de locuri din clasament nu s-a văzut în primul set în care Irina a jucat cu mult curaj și a cedat în cele din urmă în tiebreak. Sevastova și-a impus jocul în actul secund și a tranșat soarta partidei după o oră și 45 de minute cu 7-6 (3), 6-2.

Irina va mai juca pe terenurile modernului complex de la Jurmala în această seară în ultimul meci al sferturilor probei de dublu. Alături de slovena Dalila Jakupovic, împreună cu care alcătuiește perechea cap de serie numărul 3, ea le va da replica polonezei Katarzyna Kawa și indiencei Ankita Raina.

Alte știri din Tenis de câmp