Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Țig urcă în sferturile probei de simpluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Sep 2020

WTA Istanbul: Țig urcă în sferturile probei de simplu

Prestație remarcabilă a Patriciei Țig la TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 202.250 USD care se dispută săptămâna aceasta pe malurile Bosforului.

Singura noastră reprezentantă în proba de simplu a dispus în primul tur de sârboaica Olga Danilovic, locul 174 WTA, cu 6-3, 7-5, iar în această seară a avut nevoie de doar 64 de minute pentru a trece de japoneza Misaki Doi, locul 81 WTA și cap de serie numărul 8, cu scorul de 6-2, 6-0. Gălățeanca clasată pe locul 88 WTA atinge astfel faza sferturilor de finală, fiind la un pas de cea mai bună performanță a sa din acest an, semifinala jucată în luna februarie la Hua Hin, în Thailanda.Pentru a o egala, ea va fi nevoită să treacă de învingătoarea din meciul ce opune favorita numărul 2 a tabloului, suedeza Rebecca Peterson, locul 48 WTA, rusoaicei Margarita Gasparyan, locul 117 WTA.

Patricia are asigurat un cec în valoare de 5.006 USD și un număr de 60 de puncte de clasament ce o ajută să obțină cea mai bună clasare a carierei. În clasamentul live WTA, neoficial, Patricia este poziționată pe locul 74, anterioara cea mai bună clasare a ei fiind 80.

În proba de dublu au evoluat Andreea Mitu și Laura Paar. Recent câștigătoare a competiției de dublu a turneului de categoria 125K de la Praga alături de Lidziya Marozava, Andreea a continuat parteneriatul cu jucătoarea din Belarus la Istanbul, de data aceasta fără a înregistra un succes. Cele două au fost eliminate în primul tur de perechea principal favorită a tabloului, formată din chilianca Alexa Guarachi și americanca Desirae Krawczyk, cu scorul de 4-6, 6-1, 10-8. Tot în primul tur a părăsit tabloul și Laura Paar alături de partenera sa din Germania, Julia Wachaczyk, ele fiind eliminate de australiencele Ellen Perez și Storm Sanders, perechea cap de serie numărul 2, cu scorul de 7-5, 6-1.

Alte știri din Tenis de câmp