Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Semifinală pentru ȚigRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Sep 2020

WTA Istanbul: Semifinală pentru Țig

De o oră și 26 de minute a avut nevoie Patricia Țig pentru a avansa în semifinalele TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 202.250 USD. Gălățeanca a dispus în două seturi de favorita numărul 2 a tabloului, suedeza Rebecca Peterson, locul 48 WTA, cu scorul de 6-3, 6-1 și este hotărâtă să continue ascensiunea în ierarhia WTA.

Prestația compatrioatei noastre clasate pe locul 88 WTA este cu atât mai remarcabilă cu cât ea a revenit de la 0-3 în primul set și a câștigat 12 dintre următoarele 13 ghemuri jucate converting 6 dintre cele 8 mingi de break de care a dispus.

În semifinala care se dispută sâmbătă seară, Patricia o va avea ca adversară pe cehoaica Tereza Martincovic, locul 136 WTA.

Înscrisă și pentru calificările de la Roma, Patricia ratează întâlnirea din primul tur cu canadianca Gabriela Dabrowski, locul 471 WTA, însă ea este aproape de cea mai bună performanță a sa din acest an, o victorie mâine seară aducând-o la un pas distanță de câștigarea primului trofeu WTA din carieră. Ea are asigurat un cec în valoare de 8.401 USD și un număr de 110 de puncte de clasament ce o urcă în clasamentul live WTA, neoficial, până pe poziția 69.

Alte știri din Tenis de câmp