Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Româncele ies din scenăCosmin Iftode / SportPictures.eu
21 Apr 2016

WTA Istanbul: Româncele ies din scenă

Ambele jucătoare românce rămase în cursă pe tabloul principal al TEB BNP Paribas Istanbul Cup, turneu de categoria WTA International dotat cu premii totale în valoare de 226.750 USD, au pierdut partidele disputate în turul 2 al probei de simplu.

Andreea Mitu (113 WTA) a fost învinsă de elvețianca Stefanie Voegele (116 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1 după un joc ce a durat o oră și 20 de minute. După un break cedat în ghemul 10 al primului set, Andreea a avut putearea să treacă peste momentul delicat și să plece în avantaj în setul secund în urma unui break obținut la mare luptă, însă din păcate, Voegele a revenit și s-a impus cu un scor mai drastic decât jocul din teren.

Într-un alt meci al zilei, Sorana Cîrstea (138 WTA) a fost învinsă de turcoaica Cagla Buyukakcay (118 WTA) cu un scor aproape identic cu cel din partida Andreei, 6-4, 6-2. Pentru participarea lor, Andreea și Sorana primesc câte 30 de puncte de clasament și câte un cec în valoare de 3.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp