Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Mitu primește cadou trofeul de dubluCosmin Iftode / SportPictures.eu
24 Apr 2016

WTA Istanbul: Mitu primește cadou trofeul de dublu

Andreea Mitu și turcoaica Ipek Soylu au obținut trofeul de dublu al TEB BNP Paribas Istanbul Cup, turneu de categoria WTA International dotat cu premii totale în valoare de 226.750 USD, beneficiind de două abandonuri în semifinală și în finala turneului.

După ce în primul tur au trecut greu de cehoaicele Lenka Kuncikova și Karolina Stuchla cu scorul 6-3, 3-6, 11-9, iar în sferturi de jucătoarele rusoaice Natela Dzalamidze și Veronika Kudermetova cu 6-2, 6-2, perechea româno-turcă trebuiai să dispute semifinala contra japonezelor Nao Hibino și Kurumi Nara, care au declarat forfait înaintea meciului de sâmbătă.

Astăzi Andreea și Ipek au primit trofeul după ce adversarele din finală, elvețianca Xenia Knoll și muntenegreanca Danka Kovinic, au anunțat la rândul lor retragerea. Kovinic a jucat finala de simplu, meciul pierdut ce a durat aproape două ore și jumătate solicitând-o fizic foarte mult.

Obținerea trofeului îi aduce compatrioatei noastre 280 de puncte de clasament și un cec de 12.300 USD pe care îl va împărți cu partenera sa.

Alte știri din Tenis de câmp