Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Înfrângere în două seturi în semifinaleMihaela Bobar / SportPictures.eu
28 Apr 2018

WTA Istanbul: Înfrângere în două seturi în semifinale

Irina Begu nu a mai putut repeta revenirea de excepție din partida de ieri și a cedat în două seturi în semifinalele TEB BNP Paribas Istanbul Cup în fața franțuzoaicei Pauline Parmentier, locul 122 WTA.

Partida a durat aproximativ o oră și 50 de minute și s-a încheiat cu scorul de 6-3, 6-4 în favoarea jucătoarei din Hexagon care a întors în primul set de la 2-3, iar în cel de-al doilea a făcut diferența și a închis partida cu un break alb în ultimul ghem.

Irina părăsește turneul WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD cu un premiu constând în 110 puncte de clasament și un cec în valoare de 11.500 USD. Punctele acumulate îi asigură urcarea unui loc, astfel că de luni vom avea un bloc de trei românce pe locurile 35, 36 și 37 în persoanele Soranei Cîrstea, Irinei Begu și respectiv Mihaelei Buzărnescu, ultima dintre ele atingând cea mai bună clasare a carierei.

Alte știri din Tenis de câmp