Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Istanbul: Cadanțu și Mitu părăsesc competițiaAlexandru Dobre / Mediafax Foto
27 Apr 2017

WTA Istanbul: Cadanțu și Mitu părăsesc competiția

Alexandra Cadanțu a luptat frumos, însă nu a putut să o depășească pe principala favorită a tabloului de simplu al TEB BNP Paribas Istanbul Cup, turneu WTA International cu premii de 226.750 USD, pentru a li se alătura Irinei Begu și Soranei Cîrstea în sferturile de finală ale competiției.

Compatrioata noastră clasată pe locul 292 WTA a fost depășită în seturi identice 6-3, 6-3 de Elina Svitolina, jocul său fiind unul care a incomodat-o vizibil pe ucraineanca ocupantă a locului 13 WTA, dar aceasta a reușit o serie de lovituri câștigătoare ce au flirtat cu liniile terenului.

Parcursul Alexandrei la Istanbul este unul remarcabil, mai ales că a fost prima ei apariție într-un turneu WTA după o pauză foarte lungă. 30 de puncte de clasament o urcă 44 de poziții în clasamentul la zi, neoficial, al WTA, în care o depășește, de exemplu, pe fosta câștigătoare a turneului de la București, slovaca Anna Karolina Schmiedlova, situată pe locul 252.

În proba de dublu, Andreea Mitu și columbianca Mariana Duque-Mariño au fost eliminate de perechea Timea Babos (Elveția)/Cagla Buyukakcay (Turcia) după un meci de trei seturi. Scorul a fost 3-6, 6-2, 10-8 în favoarea celor care au intrat pe tabloul principal prin intermediul unui wild card oferit de organizatori, iar Andreea și Mariana părăsesc competiția cu câte 60 de puncte de clasament și un cec comun de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp