Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Înfrângeri la dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mai 2017

WTA: Înfrângeri la dublu

Ambele românce care au jucat astăzi în probele de dublu ale turneelor WTA au pierdut partidele disputate. La Nürnberger Versicherungs Cup, turneu WTA International cu premii financiare de 226.750 USD, Alexandra Cadanțu și germanca Nicola Geuer au fost învinse cu scorul de 0-6, 2-6 de perechea Nicole Melichar (SUA)/Anna Smith (Marea Britanie). 60 de puncte de clasament și un cec în valoare de 1.468 EUR este câștigul înregistrat de perechea româno-germană.

Internationaux de Strasbourg, un alt turneu de nivel WTA International, a avut-o la start în proba de dublu pe Raluca Olaru. Alături de ucraineanca Olga Savchuk, Raluca a trecut duminică în primul tur de perechea Laura Pigossi (Brazilia)/Daniela Seguel (Chile) cu scorul de 6-3, 4-6, 10-4, iar astăzi în sferturile de finală au jucat împotriva principalelor favorite ale competiției, taiwanezele Hao-Ching Chan și Yung-Jan Chan. Asiaticele s-au impus cu 6-1, 6-4 și Raluca și Olga părăsesc competiția cu câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.468 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp