Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Înfrângeri în meciurile de dubluSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
21 Iun 2018

WTA: Înfrângeri în meciurile de dublu

Raluca Olaru și japoneza Shuko Aoyama au făcut echipă în proba de dublu a turneului Nature Valley Classic de la Birmingham. Cele două au evoluat aseară împotriva perechii Elise Mertens (Belgia)/Demi Schuurs (Olanda) și au cedat după o oră și 15 minute în decisiv, scorul fiind 6-3, 2-6, 10-7 în favoarea acestora din urmă.

Câte un punct de clasament și un cec comun în valoare de 4.098 USD reprezintă recompensa primită de Raluca și partenera sa.

La Mallorca Open, un turneu WTA International cu premii de 250.000 USD, Sorana Cîrstea a fost eliminată și în proba de dublu. Aseară, în sferturile de finală târgovișteanca și partenera sa, jucătoarea germană Andreea Petkovic, au fost învinse în două seturi identice, scor 6-4, 6-4, de perechea formată din elvețianca Xenia Knoll și britanica Anna Smith.

Sorana și Andreea au primit pentru calificarea în turul secund al competiției câte 60 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 1.468 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp