Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Țig joacă finala calificărilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Mar 2017

WTA Indian Wells: Țig joacă finala calificărilor

BNP Paribas Open de la Indian Wells, primul turneu din categoria Premier Mandatory al anului, este aproape de start. În calificările sale, pe tabloul de 48 de jucătoare s-au înscris și două tricolore.

Patricia Țig, locul 99 WTA, a avut o misiune simplă în fața japonezei Shuko Aoyama, locul 212 WTA, pe care a învins-o cu un categoric 6-0, 6-2 în 62 de minute. Gălățeanca favorită numărul 14 a tabloului o va întâlni în partida decisivă pentru accederea pe tabloul principal pe vecina de clasament Julia Boserup, americanca fiind clasată pe locul 97 WTA.

Cealaltă româncă, Ana Bogdan, locul 124 WTA, a pierdut în tiebreak-ul setului decisiv, scor 6-4, 2-6, 6-7 (1) după un joc de aproape două ore și un sfert, partida disputată cu o altă japoneză, Nao Hibino, locul 81 WTA. Chiar dacă a avut serviciul la 5-3 în decisiv, sinăianca nu a avut puterea să închidă meciul și a cedat total în tiebreak, părăsind competiția cu 2 puncte de clasament și un cec de 2.085 USD.

Alte știri din Tenis de câmp