Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Patricia Țig, a cincea româncă pe tabloul principalSilvia Ilie / Mediafax Foto
08 Mar 2017

WTA Indian Wells: Patricia Țig, a cincea româncă pe tabloul principal

Patricia Țig a obținut calificarea în premieră pe tabloul principal al BNP Paribas Open de la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory cu premii totale în valoare de  6.993.450  USD și este a cincea româncă prezentă între cele 128 de tenismene care se vor lupta pentru trofeul de 1.000 de puncte.

În finala calificărilor, compatrioata noastră clasată pe locul 99 WTA a avut din nou o prestație solidă în fața unei adversare aflată pe o poziție similară, americanca Julia Boserup clasată pe locul 97 WTA. Patricia s-a impus după o oră și un sfert cu scorul de 7-5, 6-0 și în primul tur al tabloului principal o va întâlni pe Mariana Duque-Mariño, columbianca venită la rândul ei din calificări, ocupantă a locului 112 WTA.

Zestrea de 30 de puncte din calificări este suplimentată de cele 10 puncte asigurate de prezența pe tabloul principal și dublată de un cec în valoare de 13.690 USD.

Alte știri din Tenis de câmp