Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Niculescu câștigă duelul româncelorMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Mar 2017

WTA Indian Wells: Niculescu câștigă duelul româncelor

Meci de mare intensitate, trăit cu inimile împărțite de spectatorii români la înfruntarea dintre Monica Niculescu și Sorana Cîrstea din primul tur al probei de simplu. Ambele jucătoare au făcut un spectacol agreabil și au luptat cu ardoare pentru a trece în turul secund, însă din păcate numai una putea obține acest drept. Partida, întinsă pe durata a o oră și 50 de minute, s-a derulat în trei seturi, scorul final fiind 4-6, 6-3, 6-1 în favoarea Monicăi.

Târgovișteanca a gestionat mai bine finalul primului set și de la 4-4 a făcut hold-ul, apoi a forțat serviciul Monicăi și a reușit să-l rupă pentru a treia oară în set. Uzura după primul set a început să se vadă în cel de-al doilea, când fiecare dintre jucătoare a căutat să închidă punctele mai rapid, rezultând astfel ghemuri mai scurte. Monica a început și a încheiat setul cu break și avantajul moral pe care l-a obținut a fost decisiv în setul al treilea, în care a împiedicat-o pe Sorana să își facă serviciul.

Victoria Monicăi îi dă acesteia dreptul să o înfrunte în turul secund pe elvețianca Timea Bacsinszky, locul 16 WTA, meci ce se va disputa în programul zilei de vineri.

Alte știri din Tenis de câmp