Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Niculescu, aproape de surpriză în proba de dubluAP / Mediafax Foto
10 Mar 2017

WTA Indian Wells: Niculescu, aproape de surpriză în proba de dublu

România a rămas fără reprezentante pe tabloul probei de dublu din cadrul BNP Paribas Open, primul turneu de categoria WTA Premier Mandatory al anului. După înfrângerea drastică suferită de Raluca Olaru seara trecută, și Monica Niculescu a ratat în această noapte o bună oportunitate de a acumula puncte în clasamentul de specialitate al WTA.

Jucătoarea originară din Slatina a avut, însă, o prestație diferită, împreună cu americanca Christina McHale și a fost aproape de a provoca o surpriză, fiind învinsă de principalele favorite ale tabloului, americanca Bethanie Mattek-Sands și cehoaica Lucie Safarova. Monica și Christina au luptat de la egal la egal cu mult mai bine cotatele lor adversare și partida s-a încheiat în supertiebreak după aproximativ 80 de minute, cu scorul de 6-3, 3-6, 10-7 în favoarea perechii ceho-americane, soarta meciului fiind decisă abia după ce în decisiv scorul era egal 5-5 de un minibreak al adversarelor.

La fel ca Raluca, Monica primește pentru prezența pe tabloul principal 10 puncte de clasament și va împărți cu partenera sa un cec de 13.550 USD.

Alte știri din Tenis de câmp