Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Înfrângere la limităMircea Rosca / SportPictures.eu
14 Mar 2018

WTA Indian Wells: Înfrângere la limită

Monica Niculescu și cehoaica Andrea Sestini Hlavackova au pierdut la mare luptă partida din sferturile de finală ale tabloului de dublu al BNP Paribas Open disputată contra favoritelor numărul 4 ale tabloului formată din fosta parteneră a Andreei, unguroaica Timea Babos, și franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Cotate la rândul lor ca pereche cap de serie numărul 5, Monica și Andrea au ținut aproape de adversarele lor, diferența fiind făcută de un break în fiecare dintre cele două seturi disputate. După o oră și 18 minute de joc, Babos și Mladenovic s-au impus cu 6-4, 6-3 și au făcut pasul în penultimul act al competiției.

Coeziunea arătată de perechea româno-cehă este promițătoare din perspectiva viitoarelor turnee din campania de primăvară, Monica și Andrea primind pentru parcursul lor la Indian Wells câte 215 puncte de clasament și un cec comun în valoare de 54.760 USD.

Alte știri din Tenis de câmp