Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Fără românce în sferturile de dubluAP / Mediafax Foto
16 Mar 2015

WTA Indian Wells: Fără românce în sferturile de dublu

Ambele jucătoare românce care au jucat în turul secund al probei de dublu a BNP Paribas Open au fost învinse în partidele disputate. Prima care a intrat în teren a fost Raluca Olaru. Împreună cu ucraineanca Olga Savchuk, ea s-a recunoscut înfrântă de perechea Caroline Garcia (Franţa) / Katarina Srebotnik (Slovenia) la capătul unui meci ce a durat fix o oră și s-a încheiat cu scorul 6-0, 6-4. După ce au salvat trei mingi de meci, Raluca și Olga au avut la rândul lor trei șanse de a egala scorul la 5 în setul secund după ce au fost conduse cu 5-1, însă punctul decisiv a înclinat balanța în favoarea adversarelor.

Într-un alt meci al optimilor, Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova au pierdut tot în două seturi, cu scorul 6-3, 6-2, în fața perechii Lisa Raymond (SUA) / Samantha Stosur (Australia). Raluca și Monica primesc pentru performanța lor câte 120 puncte de clasament și împart cu partenerele lor cecuri în valoare de 19.390 USD.

Alte știri din Tenis de câmp