Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Fără probleme la debut, întâlnire interesantă în turul 3AFP / Mediafax Foto
12 Mar 2017

WTA Indian Wells: Fără probleme la debut, întâlnire interesantă în turul 3

Trecând peste problemele personale, Simona Halep a pășit cu dreptul la BNP Paribas Open. Constănțeanca a evoluat îmbucurător după o pauză de o lună și a depășit șocul emoțional dat de decesul bunicului său. Ea a petrecut 70 de minute pe terenul numărul 2 pe care l-a părăsit învingătoare la capătul partidei cu croata Donna Vekic, locul 86 WTA.

După un prim set în care a jucat mai bine la retur și a făcut patru break-uri, cu unul mai mult decât adversara sa, Simona a ridicat nivelul în actul secund, în care s-a detașat scurt la 4-0 și apoi l-a închis după un nou break. 6-1, 6-4 și turul 3 pentru constănțeancă, unul în care adversară îi va fi Kristina Mladenovici, franțuzoaica de pe locul 26 WTA câștigătoare anul acesta la Sankt Petersburg și finalistă în urmă cu o săptămână la Acapulco.

Mladenovici conduce cu 2-1 la meciurile directe, ultima întâlnire fiind câștigată de Simona, în urmă cu doi ani la Cincinnati.

Alte știri din Tenis de câmp