Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Dublul românesc părăsește competiția din primul turMircea Roșca / SportPictures.eu
08 Mar 2019

WTA Indian Wells: Dublul românesc părăsește competiția din primul tur

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au ratat calificarea în turul secund al probei de dublu a BNP Paribas Open. Într-o partidă disputată în cursul nopții trecute, tricolorele au fost învinse cu scorul de 7-6 (3), 7-5 de favoritelor numărul 5 ale tabloului, perechea formată din canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yifan Xu.

Partida a durat aproximativ o oră și jumătate și a început bine pentru fetele noastre, care au făcut primele break-ul pentru 3-2 în primul set și l-au consolidat pe lansarea lor, dar adversarele au revenit și au egalat la 4, apoi egalitatea s-a menținut până la intrarea în tiebreak. Desprinse la 4-1 în decisiv, Dabrowski și Xu nu au mai comis greșeli pe serviciu și au închis setul cu un minibreak.

În actul secund, ele s-au distanțat la 5-3 după un break în ghemul 7 și au beneficiat de două mingi de meci, dar Irina și Mihaela au reușit să-și apere serviciul la punct decisiv. Cu sânge rece, ele au câștigat punctul decisiv și în ghemul 10 reușind să recupereze break-ul pierdut, dar în al treilea ghem ajuns la 40-40 norocul nu a mai ținut cu eleși au ratat hold-ul.

La 6-5 Dabrowski și Xu au închis partida cu un ghem alb și vor întâlni în turul secund perechea Monica Niculescu/Abigail Spears, iar fetele noastre părăsesc competiția cu câte 10 puncte de clasament și un cec comun în valoare de 16.090 USD.

Alte știri din Tenis de câmp