Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Două înfrângeri la simpluAFP / Mediafax Foto
10 Mar 2016

WTA Indian Wells: Două înfrângeri la simplu

Meciurile de simplu de pe tabloul principal al BNP Paribas Open, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii în valoare totală de 6.134.605 USD ce se desfășoară la Indian Wells, în California, au debutat cu două înfrângeri pentru reprezentantele tricolorului.

Irina Begu (35 WTA) a pierdut în set decisiv contra germancei Laura Siegemund (79 WTA), cea pe care o învinsese anul trecut tot peste ocean, la Charleston. În această noapte lucrurile au stat altfel, germanca învingând după un joc de două ore și 20 de minute cu scorul 3-6, 6-4, 6-4. Revenită în decisiv de la 2-5, Irina a servit pentru a rămâne în meci și a fost la două puncte de a egala la 5 situația în set.

Într-o altă partidă, Alexandra Dulgheru (93 WTA) a fost învinsă categoric – 6-1, 6-0 în o oră de joc – de americanca Nicole Gibbs (95 WTA). Până la ora meciului, cele două se mai întâlniseră o singură dată, anul trecut la Roland Garros, compatrioata noastră adjudecându-și victoria. Irina și Alexandra ies din concurs cu câte 10 puncte WTA și câte un cec de 11.970 USD.

Alte știri din Tenis de câmp