Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Cahill mută, Halep câștigăHepta / SportPictures.eu
13 Mar 2018

WTA Indian Wells: Cahill mută, Halep câștigă

Un nou meci complicat în care Darren Cahill intervine și reglează mecanismul de joc al Simonei Halep a dus-o pe campioana noastră în sferturile de finală ale BNP Paribas Open.

În partida contra chinezoaicei Qiang Wang, locul 55 WTA, constănțeanca a început cu un număr mare de greșeli neforțate ce i-au oferit adversarei șansa a două rebreak-uri și a unui hold ce au dus-o pe asiatică la scorul de 5-4 în primul set. Chemat la bancă, antrenorul australian a mutat-o pe compatrioata noastră ca pe o piesă de șah mai în interiorul terenului, impunându-i o atitudine ofensivă, iar rezultatele se văd imediat: două ghemuri în care chinezoaica a reușit un singur punct i-au dat șansa Simonei să servească pentru set. Cu un efort un pic mai mare, ea închide primul act după 44 de minute la a patra minge de set, apoi controlează autoritar partea a doua a meciului în care cedează un singur ghem, pe propriul serviciu.

După aproximativ o oră și un sfert Simona își adjudecă victoria cu 7-5, 6-1 și urcă în sferturile de finală, acolo unde o va întâlni pe croata Petra Martic, locul 51 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp