Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Begu pierde la AndreescuMircea Roșca / SportPictures.eu
07 Mar 2019

WTA Indian Wells: Begu pierde la Andreescu

Primul meci al unei jucătoare tricolore pe tabloul principal de simplu al BNP Paribas Open, turneul WTA Premier Mandatory de la Indian Wells cu angajament financiar de 9.035.428 USD, s-a soldat cu un insucces. Irina Begu a cedat la mare luptă după un joc tensionat în fața canadiencei de origine română Bianca Andreescu, locul 60 WTA.

Un prim set marcat de răsturnări spectaculoase de scor a fost câștigat de compatrioata noastră clasată pe locul 70 WTA. Detașată la 4-0 și 5-1, Irina s-a văzut egalată la 5 și după un rebreak a trecut la conducere, dar nu a putut face hold-ul ce închidea setul. Intrate în tiebreak, Irina a repetat scenariul setului, s-a detașat la 4-1, dar nu i-a mai dat șanse adversarei să revină și a închis decisivul la 3. Actul secund a început în oglindă, cu Andreescu sprintând la 4-0 și 5-1, dar canadianca a fost mai pragmatică decât Irina și a închis la 3. Setul decisiv a fost început bine de bucureșteancă și scorul de 3-1 cu un break îi dădea un avantaj fragil. Tensiunea crește și Irina nu-și poate stăpâni nervozitatea, iar Andreescu închide partida cu cinci ghemuri consecutive.

6-7 (3), 6-3, 6-3 este scorul cu care canadianca avansează în turul secund, în timp ce Irina părăsește proba cu 10 puncte de clasament și un cec în valoare de 16.425 USD.

Alte știri din Tenis de câmp