Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Alt om, alt meciRecep Sakar / Anadolu Agency / Hepta / SportPictures.eu
17 Mar 2018

WTA Indian Wells: Alt om, alt meci

Semifinala contra japonezei Naomi Osaka, locul 44 WTA, a fost un meci atipic pentru Simona Halep care declara la finalul partidei contra Petrei Martic din sferturile de finală ale BNP Paribas Open că nu știe cum a câștigat, dar a câștigat pentru că și-a dorit acest lucru.

Astăzi dorința de victorie a constănțencei a dispărut brusc la mijlocul primului set, la scorul de 3-3 și a fost urmată de un adevărat coșmar pentru suporterii ei care au asistat la o serie de 9 ghemuri în care campioana noastră a arătat că vrea să-și contrazică declarația din urmă cu două zile. Totul, de la limbajul corpului până la tăcerea din timpul vizitei de la bancă a lui Darren Cahill, ne-a demonstrat că avalanșa de greșeli neforțate și opțiuni luate în timpul schimburilor de mingi nu este o întâmplare.

Imediat după meciul încheiat cu 6-3, 6-0 în favoarea japonezei, Simona a declarat că nu a fost pregătită să joace acest meci, însă explicația nu a fost acceptată de specialiștii care au comentat prestația ei. Cu 27 de erori neforțate și doar două ghemuri câștigate pe propriul serviciu din 7 în care a avut lansarea, Simona a fost departe de imaginea de luptătoare pe care a etalat-o până în această dimineață.

Cu 390 de puncte și un cec de 327.965 USD, Simona părăsește deșertul californian și se îndreaptă spre Florida, acolo unde săptămâna viitoare va juca la Miami Open.

Alte știri din Tenis de câmp