Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hua Hin: Țig se oprește în semifinaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
15 Feb 2020

WTA Hua Hin: Țig se oprește în semifinale

Traseul Patriciei Țig pe tabloul principal al probei de simplu din cadrul GSB Thailand Open, turneu de categoria WTA International dotat cu premii în valoare de 251.750 USD s-a oprit în semifinale. După seria de trei victorii înregistrate în fața unor jucătoare chinezoaice, gălățeanca poziționată săptămâna aceasta pe locul 105 WTA a fost nevoită să se recunoască învinsă de poloneza Magda Linette, locul 42 WTA și cap de serie numărul 5, cu scorul de 7-5, 6-4.

În primul set Patricia a întors de la 1-3 la 5-3, dar a fost rândul ei să cedeze patru ghemuri consecutive, iar în al doilea act a recuperat în ghemul 9 break-ul pierdut pentru 2-4, însă nu a reușit să-și țină serviciul și a cedat partida după o oră și 35 de minute. Prestația sa de la Hua Hin o aduce pe Patricia până pe locul 84 în clasamentul pe care WTA îl va da publicității luni, la o poziție de cea mai bună clasare a sa în istoria participării în circuitul profesionist.

Fără a avea puncte de apărat, Patricia își poate îmbunătăți clasarea la următoarele turnee. Gălățeanca a primit pentru accederea în semifinale 100 de puncte de clasament și un cec în valoare de 11.600 USD.

Alte știri din Tenis de câmp