Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hua Hin: Parcurs remarcabil pentru ȚigRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Feb 2020

WTA Hua Hin: Parcurs remarcabil pentru Țig

Poziționată pe locul 105 WTA, gălățeanca Patricia Țig are o prestație remarcabilă pe tabloul principal al probei de simplu din cadrul GSB Thailand Open, turneu de categoria WTA International dotat cu premii în valoare de 251.750 USD.

Reintrarea în forță în circuitul profesionist petrecută la jumătatea anului trecut și ritmul susținut în turneele din debutul acestui an i-au permis să revină în apropierea top 100, parcursul până în semifinalele turneului de la Hua Hin îi asigură ascensiunea pe locul 84 în clasamentul la zi, neoficial, al WTA. Patricia a trecut de adversare mai bine cotate, prima dintre ele fiind chinezoaica Yafan Wang, locul 56 WTA și favorită numărul 6 a tabloului. Compatrioata noastră a câștigat cu 6-1, 1-6, 7-6 (5), apoi a avut o misiune mai ușoară în fața unei alte chinezoaice, Xiaodi You, locul 210 WTA, pe care a învins-o cu 6-1, 6-3, pentru ca în sferturile de finală să continue lecția de chineză cu favorita numărul 4, Saisai Zheng, locul 36 WTA, pe care a învins-o cu 6-4, 6-2.

În semifinala programată sâmbătă, Patricia o va întâlni pe poloneza Magda Linette, locul 42 WTA și cap de serie numărul 5. În cazul unei victorii, ascensiunea gălățencei va continua până pe locul 76 WTA, în acest moment pentru accederea în semifinale ea având asigurate 100 de puncte de clasament și un cec în valoare de 11.600 USD.

Alte știri din Tenis de câmp