Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hua Hin: Fără românce în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Ian 2019

WTA Hua Hin: Fără românce în sferturi

După ce ieri Irina Begu a pierdut meciul său din turul secund contra favoritei numărul 4 a tabloului, chinezoaica Saisai Zheng, astăzi Monica Niculescu a fost la rândul său eliminată în aceeași fază a competiției de simplu de la Toyota Thailand Open, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD.

Compatrioata noastră clasată pe locul 100 WTA a întâlnit-o pe vecina sa de clasament, poloneza Magda Linette, locul 98 WTA, în fața căreia a fost nevoită să se recunoască învinsă în set decisiv. După un joc întins pe durata a două ore și jumătate, poloneza s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-2 profitând de scăderea calității evoluției Monicăi în setul al treilea. De notat faptul că în startul setului secund Monica a cerut intervenția medicului pentru o stare de slăbiciune și un puseu de tensiune imediat după ce reușise un break la capătul unui joc lung.

Ea este nevoită să se mulțumească cu 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp