Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hua Hin: Dublul românesc accede în semifinaleMircea Roșca / SportPictures.eu
30 Ian 2019

WTA Hua Hin: Dublul românesc accede în semifinale

Vești bune din Thailanda! Irina Begu și Monica Niculescu au învins în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul Toyota Thailand Open, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD, și bifează cea mai bună performanță a unei perechi românești în acest început de an.

Jucătoarele tricolore au învins astăzi dublul format din japoneza Kurumi Nara și chinezoaica Saisai Zheng, scorul după o oră și 27 de minute de joc fiind 6-2, 7-5. Pentru a afla adversarele din semifinalele competiției, perechea cap de serie numărul 2 al tabloului va mai avea de așteptat, pe jumătatea lor de tablou nefiind disputate toate meciurile din primul tur.

Dacă în proba de dublu a evoluat cu succes, Irina Begu a cedat în meciul din turul secund al probei de simplu contra favoritei numărul 4 a tabloului, chinezoaica Saisai Zheng, locul 42 WTA. La capătul unei partide ce a durat o oră și 32 de minute, jucătoarea asiatică s-a impus cu 6-2, 6-4, iar Irina părăsește competiția cu 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 3.400 USD.

Alte știri din Tenis de câmp