Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hua Hin: A cincea finală pentru perechea Begu/NiculescuOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
02 Feb 2019

WTA Hua Hin: A cincea finală pentru perechea Begu/Niculescu

Monica Niculescu și Irina Begu vor disputa a cincea finală de dublu de aceeași parte a fileului și speră să obțină la Hua Hin cel de-al doilea trofeu împreună. Astăzi, compatrioatele noastre ce alcătuiesc perechea cap de serie numărul 2 al tabloului au învins în semifinalele Toyota Thailand Open, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD, dublul format din croata Darija Jurak și chinezoaica Xinyun Han.

Desfășurată pe SCB Centre Court, arena centrală a complexului gazdă a evenimentului, și întinsă pe durata a 90 de minute, partida a fost câștigată de fetele noastre cu scorul de 7-6 (4), 6-2, rezultat ce le asigură câte 180 de puncte și un cec comun în valoare de 6.400 USD.

În cazul unei victorii în finala programată duminică dimineață de la ora 7:00 ora României contra perechii Anna Blinkova (Rusia)/Yafan Wang (China), jucătoarele tricolore vor primi câte 280 de puncte de clasament și un cec în valoare de 12.300 USD.

Alte știri din Tenis de câmp