Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hobart: Prima finală de simplu cu tricolor pe terenAlexandru Dobre / Mediafax Foto
13 Ian 2017

WTA Hobart: Prima finală de simplu cu tricolor pe teren

Ambele finale ale Hobart International, turneu de categoria WTA International cu premii de 226.750 USD, au prezență românească. Dacă ieri vorbeam de abandonurile din proba de dublu, printre cele trei numărându-se și cel al perechii Monica Niculescu/Abigail Spears, astăzi slătineanca a fost în postura de a beneficia de neprezentarea adversarei.

Favorita numărul 3 a tabloului ar fi trebuit să o înfrunte pe Lesia Tsurenko, locul 61 WTA, însă o infecție virală a forțat-o pe ucraineancă să nu se prezinte la partida programată în această noapte. Monica a fost și ea afectată de probleme la mușchii abdominali, acuzate în meciul din sferturi cu japoneza Ozaki, dar ne-a reasigurat că va fi în formă maximă pentru finala de mâine dimineață în care o va întâlni pe belgianca Elise Mertens, locul 127 WTA, cu care nu s-a întâlnit până în prezent în circuit.

Este prima finală de simplu a acestui an în care joacă un tenismen român și una pe deplin meritată de Monica, cea care niciodată nu face economie de efort atunci când intră în teren.

Alte știri din Tenis de câmp