Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hobart: Niculescu trece în optimiAFP / Mediafax Foto
11 Ian 2016

WTA Hobart: Niculescu trece în optimi

Din postura de favorită numărul 4, Monica Niculescu a depășit primul tur al tabloului de simplu din cadrul turneului Hobart International, dotat cu un fond de premii de 226.750 USD, la capătul unui meci caracteristic pentru ea.

După un joc ce a durat 100 de minute, compatrioata noastră clasată pe locul 38 WTA a învins-o pe americanca Christina McHale, locul 66 WTA, cu 7-5, 7-5 și răsturnări de scor.

La 4-4 în primul set McHale a beneficiat de un break alb și s-a văzut în postura de a servi pentru primul set. Ajunsă la un singur punct de pierderea setului, Monica a întors situația cu o serie de 9 puncte consecutive și s-a impus la 15 în ghemul 12. În setul secund americanca s-a detașat cu break în ghemul 5, avantaj păstrat până la 5-3, după care jucătoarea originară din Slatina a apăsat pe accelerație și a pus capăt meciului cu o serie de patru ghemuri consecutive.

În optimi, ea va juca împotriva învingătoarei din partida ce le opune pe britanica Heather Watson și brazilianca Teliana Pereira.

Alte știri din Tenis de câmp