Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Hobart: Accent pe dubluAFP / Mediafax Foto
11 Ian 2015

WTA Hobart: Accent pe dublu

Turneul WTA Hobart International, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 USD, a inclus pe lista de start două jucătoare tricolore, Monica Niculescu și Raluca Olaru.

În proba de simplu, Monica Niculescu a pierdut astăzi dimineață meciul programat în primul tur contra jucătoarei americance Sloan Stephens (WTA) cu scorul de 6-4, 6-2, după un meci ce a durat puțin peste o oră de joc. Monica a luat un punct de clasament și un cec în valoare de 1.925 USD, însă câștigurile sale pot spori grație implicării sale în proba de dublu, acolo unde va juca alături de rusoaica Vitalia Diatchenko. Cele două vor avea o misiune dificilă în primul tur, urmând a le întâlni pe principalele favorite ale competiției, dublul format de Cara Black (Zimbabwe) și Saisai Zheng (China).

În cazul unei victorii, Monica se va alătura în sferturile de finală Ralucăi Olaru, învingătoare în primul tur împreună cu spanioloaica Lara Arruabarrena în întâlnirea cu perechea Chin-Wei Chan (Taiwan) / Oksana Kalashnikova (Georgia). Raluca și Lara, cotate ca favorite numărul 4 ale tabloului de dublu, urmează să întâlnească în sferturi perechea învingătoare din partida Sílvia Soler-Espinosa / María-Teresa Torró-Flor (Spania) – Chieh-Yu Hsu (Taiwan)/ Nicole Melichar (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp