Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Eliminări la Nürnberg și StrasbourgSabin Malisevschi / SportPictures.eu
24 Mai 2019

WTA: Eliminări la Nürnberg și Strasbourg

Sorana Cîrstea a cedat la mare luptă în fața jucătoarei din Kazahstan Yulia Putintseva, locul 39 WTA și nu a putut să-și îmbunătățească performanța din urmă cu doi ani de pe tabloul de simplu al Nürnberger Versicherungscup, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD.

Târgovișteanca clasată pe locul 93 WTA a fost învinsă cu 6-4, 7-5 după o oră și 53 de minute, fiind și lipsită de șansă pe final de meci. După un break în ghemul 10, ea a avut minge de 6-5 în setul al doilea, însă Putintseva a reușit să întoarcă și după acest rebreak a închis partida cu un ghem alb de serviciu. Sorana primește 110 puncte de clasament și un cec în valoare de 9.274 EUR, urmând ca de luni să urce pe poziția a 84-a a clasamentului.

Raluca Olaru și croata Darija Jurak au pierdut partida din semifinalele probei de dublu a Internationaux de Strasbourg, turneu de categoria WTA International cu premii de 250.000 USD. Perechea româno-croată a fost învinsă cu scorul de 7-6 (2), 6-3 de dublul format din australiencele Daria Gavrilova și Ellen Perez, fiind nevoite să se mulțumească cu câte 110 puncte de clasament și un cec comun în valoare de 2.770 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp